Priser massage

På CRC, Skånes universitetssjukhus i Malmö, gäller fr.o.m. den 1 mars 2021 följande priser inklusive moms för massage, oavsett vilken massageterapeut du besöker. Även du som inte jobbar på CRC eller SUS Malmö är precis lika välkommen att boka massagetid här (måndagar – fredagar):

• 30 minuters massage: 500 kronor

• 45 minuters massage: 690 kronor

• 60 minuters massage: 890 kronor

• 90 minuters massage: 1260 kronor

Betalning görs vid behandlingstillfället. Vi tar emot betalning med Swish eller kort (VISA, Mastercard), ej kontanter.

Friskvårdsbidrag

Du får alltid ett utskrivet kassakvitto. Om du önskar ett personligt kvitto (med ditt namn på) för att kunna utnyttja friskvårdsbidrag från arbetsgivaren så kan du få det också.

Tar ni frikort?

Nej. Eftersom vi finns på sjukhusområdet är det många som frågar oss om vi tar emot frikort, men det kan vi tyvärr inte göra. Varken massageterapeuter eller medicinska massageterapeuter kan i dagsläget erhålla någon legitimation hos Socialstyrelsen. Det tycker vi är synd eftersom vår yrkesgrupp hade varit ett bra komplement till befintlig sjukvårdspersonal. Därför kan vi inte heller ingå vårdavtal med vårt landsting Region Skåne. Ett vårdavtal är förutsättningen för att kunna ta emot frikort.

Är du anställd kanske du istället kan få friskvårdsbidrag. Om du inte vet så fråga din arbetsgivare. Om du inte har råd med massageterapi på annat sätt än genom frikort kanske du kan finna en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor som har vårdavtal och är utbildad i massage och erbjuder detta. Sök vidare på nätet.

Exempel på massagebehandlingar

Massageterapi, 30, 45 eller 60 minuter behandlande massage vid stress, smärta, värk, stelhet, "knutor", etc. i muskulaturen. Vi använder här svensk klassisk massage och om så önskas även specifik behandling av triggerpunkter.

Avslappningsmassage eller taktil massage, 30, 45 eller 60 minuter för djupare avslappning vid stress etc. För djupare avslappning är det bra att lägga lite extra tid på huvudet, ansiktet, händerna och fötterna, då dessa områden har större känsel, d.v.s. tätare mellan nervändarna – beröringsreceptorerna. Beröringen stimulerar kroppens lugn-och-ro-system så att den lugnar och läker.


Till tidbokningen »

Tidbokning

Helahuma CRC och Holmgatan

Här bokar du massagetid hos oss på CRC eller Holmgatan:

Boka tid

Helahuma massage logotype