Om Erika Persson

Massör Erika PerssonErika är Certifierad Medicinsk Massageterapeut via Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar och av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör. Hon är även Certifierad Fasciaspecialist och licenserad PT.

Med en stark övertygelse att kroppen bör betraktas som en helhet och därför ska betänkas och behandlas därefter, så utformar Erika varje behandling efter dina individuella behov.

Med en kombination av klassisk djupgående massage, triggerpunktsbehandling, terapeutiska muskeltöjningar och Fasciabehandling med hjälp av bl.a. Fascia Vibes-maskin så kan hon jobba med alla typer av spänningar och hjälpa dig mot en mer smärtfri vardag.

FASCIA VIBES-behandling

Fascian är det tredimentionella nätverk av bindväv som finns och omsluter allt i hela kroppen. Det omsluter och finns i våra muskler, i och omkring våra organ och in i varje cell. En fascia som inte mår bra är stel och ihopklibbad vilket leder till begränsad rörlighet, smärta och sämre återhämtningsförmåga.

I en Fascia Vibes-behandling används modern behandlingsutrustning som är designad att med djupa pulseringar sätta igång vågrörelser som ämnar att öka flödet i fascian. Tack vare dessa djupvågor kan stora områden behandlas samtidigt och jobbar med att släppa på spänningar, öka rörlighet och skapa avslappning i hela kroppen.

Med ökat flöde i fascian så får kroppen bättre förutsättningar att läka med minskad smärta och ökad rölighet som resultat.

En skonsam och effektiv behandling för dig med alla typer av smärtproblematik så som bl.a. rygg- och nacksmärtor, ischias, frozen shoulder, ryggskott och spänningshuvudvärk. Men även för dig som är ute efter en smärtfri behandling som ökar ditt välbefinnande.

Erika innehar patientförsäkring och ser fram emot att träffa dig!

Boka massagetid hos Erika på CRC

Tidbokning

Helahuma CRC

Här bokar du massagetid hos oss på CRC:

Boka tid

Helahuma massage logotype