Om Erika Persson

Massör Erika PerssonJag är av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör och är i färd med att uppfylla min dröm att bli Medicinsk Massageterapeut.

Jag erbjuder klassisk svensk massage som jag utformar efter dina behov. Jag kan hjälpa med dina knutor och triggerpunkter och/eller ge en mer avstressande massage och då fokuserar vi mer på en mjuk och avslappnande behandling. Jag jobbar även med stretch vid behov och kan ge råd för hur du kan förbättra din rörlighet på egen hand.

Jag kommer att bli klar som medicinsk massageterapeut 2023. Utbildningen innefattar förutom massage bland annat samtalscoachning, kostrådgivning och utbildning till personlig tränare, som jag hoppas kan addera mervärde för kunder i framtiden.

Jag är uppväxt ute på Österlen och flyttade till Malmö efter studenten och sen dess har detta varit min stad. Förutom att bo och jobba inom olika serviceyrken i Malmö, så har jag spenderat fyra år i Amsterdam, där jag tog kandidatexamen i "Liberal Arts and Science" vid Amsterdam University College (AUC). Det är ett interdisciplinärt program med stor frihet kring läroplanen där jag läste bland annat mycket psykologi, sociologi, antropologi och olika ämnen inom hälsovetenskap.

Hälsa och friskvård har alltid varit ett stort intresse med en förkärlek för holistisk medicin. Jag är övertygad om att människan fungerar som en helhet och därför behöver behandlas därefter. När jag fann utbildningen på Bergqvist föll alla pusselbitar på plats; service-erfarenheten, mina intressen, studierna i Holland samt min inre längtan efter möten med människor där jag hjälper dem till förhöjd livskvalitet.

Jag innehar patientförsäkring och jag ser fram emot att träffa dig!

Boka massagetid hos Erika på CRC

Tidbokning

Helahuma CRC

Här bokar du massagetid hos oss på CRC:

Boka tid

Helahuma massage logotype