Om Magnus Hjerpe

Bild på hypnosterapeut Magnus HjerpeSom medicinsk massageterapeut startade jag år 2009 massageverksamheten Helahuma på CRC, för att i första hand kunna erbjuda massage som friskvård för anställda på CRC. Då CRC:s personal inte fyllde hela min kalender började jag snart ta emot massagekunder från hela sjukhusområdet och senare från hela Malmö med omnejd. Men då blev kalendern överfull och jag började anlita andra massageterapeuter och senare även kiropraktor och akupunktör, så att vi tillsammans kunde möta efterfrågan på friskvård.

Idag jobbar jag som hypnoterapeut och livscoach på Artist- & Musikerhälsan i Malmö, medan mina kollegor på CRC erbjuder massage och kiropraktik. Hypnoterapi kan vara till hjälp för dem som vill minska stress och ångest, förbättra sömnen, sluta röka med mera.

Ansvaret för verksamheten med massage och kiropraktik på CRC har jag överlåtit till leg. kiropraktor Marie Tånnander. Hon sköter och administrerar verksamheten så att våra kollegor har allt de behöver för att göra ett så bra jobb som möjligt.

För dig som är intresserad av hypnoterapi/coaching

Som hypnoterapeut hjälper jag människor med fobier, panikångest, PTSD och andra ångestrelaterade problem, låg självkänsla, sluta röka, med mera.

På sidorna om Helahuma hypnos kan du bl.a.:

• se en film om hypnosterapin,
• läsa mer om mig, mina utbildningar och bakgrund,
• få en gratis hypnosinspelning.

Magnushjerpe.se finns mer att läsa om mig och mina verksamheter.

Av SAHH certifierad hypnoterapeut

Tidbokning

Helahuma CRC och Holmgatan

Här bokar du massagetid hos oss på CRC eller Holmgatan:

Boka tid

Helahuma massage logotype