Mottagning

Clinical Research Centre (CRC),
i källarplan

Jan Waldenströms gata 35, SUS Malmö (klicka för karta)

Måndag & fredag
Magnus Hjerpe

Tisdag & onsdag
Daria Dahlin

Tisdag-fredag
Sara Johansson

Måndag-fredag, varierar
Marie Tånnander

Av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör logotype

Certifierade massörer

Branschrådet Medicinsk Massageterapi logotype

Medlemmar i Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi

samt innehar patientförsäkring

Om Magnus Hjerpe

Bild på hypnosterapeut Magnus HjerpeÅr 2009 startade jag massageverksamheten Helahuma på CRC för att i första hand kunna erbjuda massage som friskvård för anställda på CRC. Då CRC:s personal inte fyllde hela min kalender började jag snart ta emot massagekunder från hela sjukhusområdet och senare från hela Malmö med omnejd. Men då blev kalendern överfull och jag började anlita andra massageterapeuter och senare även kiropraktor och akupunktör, så att vi tillsammans kunde möta efterfrågan på friskvård.

Idag jobbar jag som massageterapeut tillsammans med mina kollegor på CRC och erbjuder här även hypnosterapi för dem som vill ha hjälp med att minska stress och ångest, förbättra sömnen, sluta röka med mera. Som hypnosterapeut har jag också mottagning på Artist- & Musikerhälsan i Malmö.

Ansvaret för verksamheten med massage, hypnos och kiropraktik på CRC har jag överlåtit till leg. kiropraktor Marie Tånnander. Hon sköter och administrerar verksamheten så att vi som jobbar i den har allt vi behöver för att göra ett så bra jobb som möjligt.

Min bakgrund som medicinsk massageterapeut

Jag är av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör och Diplomerad Medicinsk Massageterapeut, utbildad på KomplementärMedicinska Högskolan i Malmö 2006. Denna utbildning kompletterade jag med en mycket givande kurs i idrottsmassage och skaderehabilitering hos Torbjörn Bryde 2006.

Mina egna erfarenheter av skaderehabilitering vid idrottande och av rehabilitering från arbetsrelaterad stress har gett mig goda insikter i hur situationen kan vara för spända och stressade yrkesarbetande med flera, och i hur situationen på ett effektivt sätt kan förbättras med hjälp av regelbunden massage, motion, med mera.

Jag är medlem i YrkesMassörernas Förbund och innehar behandlingsskadeförsäkring. Jag är godkänd för F-skatt och momsregistrerad.

Varmt välkommen!

Boka massagetid hos Magnus

För dig som även är intresserad av hypnosterapi

Som hypnosterapeut hjälper jag människor med panikångest, fobier och andra ångestrelaterade problem, låg självkänsla, sluta röka, med mera.

På sidorna om Helahuma hypnos kan du bl.a.:

• se en film om hypnosterapin,
• läsa mer om mig, mina utbildningar och bakgrund,
• få en gratis hypnosinspelning.

Magnushjerpe.se finns mer att läsa om mig och mina verksamheter.

Av SSEAH diplomerad hypnosterapeut Av SAHH certifierad hypnoterapeut

Tidbokning

Clinical Research Centre (CRC)

Här bokar du massagetid hos oss på CRC, mån-fre:

Boka tid

Helahuma massage logotype