Mottagning

Clinical Research Centre (CRC),
i källarplan

Jan Waldenströms gata 35, SUS Malmö (klicka för karta)

Måndag & torsdag
Wendy Chen

Måndag, tisdag, torsdag, fredag
Stephen Roigard

Måndag, onsdag, fredag
Magnus Hjerpe

Onsdag, torsdag, fredag
Sara Johansson

Måndag-fredag, varierar
Mike Martinsson

Måndag-fredag, varierar
Marie Tånnander

Av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör logotype

Certifierade massörer

Branschrådet Medicinsk Massageterapi logotype

Medlemmar i Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund logotype

respektive Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

samt innehar patientförsäkring

Om Stephen Roigard

Massageterapeut, naturopat Stephen RoigardStephen kommer från Nya Zeeland och har stor erfarenhet av arbete inom hälsoområdet. På Wellpark College i Auckland, Nya Zeeland, har han bl.a. studerat svensk klassisk massage, naturmedicin och nutrition (Certificate in Massage, Bachelor’s Degree in Naturopathy, Diploma in Nutrition). På Auckland University of Technology har han utbildat sig inom hälsovetenskap. Dessutom är han utbildad personlig tränare och har arbetat som det samt fitnessinstruktör (bl.a. yoga, pilates, zumba) sedan 2009.

I Sverige har han sedan 2014 arbetat som massageterapeut och personlig tränare på bl.a. Nordic Wellness i Malmö. Vid sidan om det driver han en egen mottagning som naturopat, Skåne Health & Wellness, med hälsorådgivning inriktad på naturmedicin och nutrition.

Eftersom Stephen ursprungligen kommer från Nya Zeeland är hans svenska fortfarande på en mycket grundläggande nivå. Därför ger han konsultationer till största delen på engelska.

Stephen innehar patientförsäkring och är godkänd för F-skatt och momsregistrerad.

Vill du boka tid för massageterapi hos Stephen på CRC kan du göra det här

Holistisk pulsning

Holistisk pulsning är en metod för självkännedom och helande som har utvecklats av en nyazeeländsk osteopat och naturopat under de senaste trettiofem åren. Den bygger på en av livets principer: önskan att komma i kontakt med sig själv genom känslan av rörelse och vatten. Den är skonsam och säker, och icke-invasiv, och uppmuntrar kroppen att slappna av och släppa emotionellt och fysiskt trauma. Vaggande och sträckande rörelser appliceras på kroppen på ett mjukt sätt under sessionen.

Holistisk pulsning är en av de mildaste formerna av kroppsterapi, och klienten är helt klädd medan terapeuten stretchar och masserar hela kroppen. Resultatet är ofta en känsla av avslappning, förnyelse, expansion och att vara mer levande. Sessionerna har vanligtvis långvariga effekter.

Pulseringen är en rörelsesbaserad, passiv metod som innefattar stretching, vaggande, lyftning, skakning och rotering för att skapa vågor genom hela kroppen, vilket påverkar organen, lederna, musklerna och vätskorna. Rörelsemönstrets regelbundenhet ger en känsla av flöde och lätthet. Spänningar släpper utan någon forcering av kroppens motstånd. Traditionella massagegrepp har en vårdande effekt och när gungrörelsen läggs till förstärks denna effekt. Teorin om holistisk pulsning baseras på säkerhet och omsorg och utnyttjar kraften i vatten, d.v.s. kroppens vätskor, samt frånvaron av forcering för att ge medvetenhet åt den energi som är låst i våra kroppar.

Boka tid hos Stephen på CRC

Tidbokning

Clinical Research Centre (CRC)

Här bokar du massagetid hos oss på CRC, mån-fre:

Boka tid

Vill du ha en massagetid i Malmö annan tid så kontakta Sara.

Helahuma massage logotype