Om Sara Johansson

Medicinsk massageterapeut Sara JohanssonJag är av Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi certifierad medicinsk massageterapeut. Jag har utbildat mig på KomplementärMedicinska Högskolan i Staffanstorp och bedriver eget företag i Malmö.

Som tidigare fotbollsspelare och kampsportare har jag upplevt och bevittnat spänningsrelaterad smärta samt nedsatt rörlighet hindra vardagslivet och möjligheten att kunna sporta/träna. Det startade tankarna: Kan man undvika och behandla detta?

När jag upptäckte utbildningen till medicinsk massageterapeut kände jag att jag fick svar på den frågan. Dessutom upptäckte jag en passion för att hjälpa människor öka sin livskvalitet på ett naturligt sätt.

De tekniker jag arbetar med är bl.a. massage, stretch, koppning, medicinsk laser, akupressur, ledmobilisering och lättare lymfdränage. Med dessa tekniker behandlar jag triggerpunkter och gör muskler och bindväv mjukare och smidigare. Jag ger även ut stretch- och träningsövningar anpassade efter din kropp, vilka hjälper dig att bygga upp styrka i de muskler som är svaga och smärtar samt förbättrar hållningen. Taktil massage (lugnande med lätt tryck) erbjuder jag dig som behöver gå ner i varv och minska stress.

Jag innehar patientförsäkring och är godkänd för F-skatt.

Varmt välkommen!

Boka massagetid hos Sara på CRC

Tidbokning

Helahuma CRC och Holmgatan

Här bokar du massagetid hos oss på CRC eller Holmgatan:

Boka tid

Helahuma massage logotype