Mottagning

Clinical Research Centre (CRC),
i källarplan

Jan Waldenströms gata 35, SUS Malmö (klicka för karta)

Tisdag & onsdag
Daria Dahlin

Tisdag-fredag
Sara Johansson

Måndag-fredag, varierar
Marie Tånnander

Måndag & fredag
Magnus Hjerpe

Av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör logotype

Certifierade massörer

Branschrådet Medicinsk Massageterapi logotype

Medlemmar i Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi

samt innehar patientförsäkring

Om Sara Johansson

Medicinsk massageterapeut Sara JohanssonJag är av Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi certifierad medicinsk massageterapeut. Jag har utbildat mig på KomplementärMedicinska Högskolan i Staffanstorp och bedriver eget företag i Malmö.

Som tidigare fotbollsspelare och kampsportare har jag upplevt och bevittnat spänningsrelaterad smärta samt nedsatt rörlighet hindra vardagslivet och möjligheten att kunna sporta/träna. Det startade tankarna: Kan man undvika och behandla detta?

När jag upptäckte utbildningen till medicinsk massageterapeut kände jag att jag fick svar på den frågan. Dessutom upptäckte jag en passion för att hjälpa människor öka sin livskvalitet på ett naturligt sätt.

De tekniker jag arbetar med är bl.a. massage, stretch, koppning, medicinsk laser, akupressur, ledmobilisering och lättare lymfdränage. Med dessa tekniker behandlar jag triggerpunkter och gör muskler och bindväv mjukare och smidigare. Jag ger även ut stretch- och träningsövningar anpassade efter din kropp, vilka hjälper dig att bygga upp styrka i de muskler som är svaga och smärtar samt förbättrar hållningen. Taktil massage (lugnande med lätt tryck) erbjuder jag dig som behöver gå ner i varv och minska stress.

Jag innehar patientförsäkring och är godkänd för F-skatt.

Varmt välkommen!

Boka massagetid hos Sara på CRC

Tidbokning

Clinical Research Centre (CRC)

Här bokar du massagetid hos oss på CRC, mån-fre:

Boka tid

Helahuma massage logotype