Om Robert Glembro

Massageterapeut Robert GlembroJag är diplomerad massageterapeut av Hälsoteket 2004 och av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör. På friidrottsgymnasiet utbildade jag mig till idrottsmassör och därefter gick jag utbildningen till massageterapeut på Hälsoteket i Malmö. På KomplementärMedicinska Högskolan har jag sedan utbildat mig i koppningsmassage. Utöver massagen utför jag Dornmetoden för att balansera skelettet när det behövs.

Jag ger individuellt anpassade behandlingar med svensk klassisk massage, avslappningsmassage, idrottsmassage, triggerpunktsbehandling, PNF (stretching och töjning av muskler) och koppningsmassage.

Som tidigare elitidrottare har jag känt behovet och sett resultatet av att få kroppen masserad. Mitt intresse väcktes av att jag ville ge andra möjligheten att öka sin prestation inom sitt jobb eller det var och en vill använda sin kropp till.

Till största del är jag på arbetsplatser där jag ser till att balansen mellan påfrestningar på arbetsplatsen går att kombinera med fritidsintressen. Målet med behandlingarna är att vara smärtfri och kunna känna sig stark.

Min stora passion för cykling har också gjort att jag fått stor nytta av massagen och kunnat ge behandlingar både som landslagsmassör och till ungdomar i klubbverksamhet. Själv cyklar jag på mountainbike, landsväg och cross som motionär.

Jag innehar patientförsäkring och är godkänd för F-skatt.

Varmt välkommen!

Boka massagetid hos Robert på CRC

Tidbokning

Helahuma CRC

Här bokar du massagetid hos oss på CRC:

Boka tid

Helahuma massage logotype