Om Petter Forkstam

Massageterapeut Petter ForkstamPetter är av Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi certifierad medicinsk massageterapeut och av Branschrådet Svensk Massage certifierad Massör.

Allt börjar med dig själv. Efter flera års egen erfarenhet av att leva under ytan med stress och smärta har Petter arbetat fram verktyg som motverkar stress i vardagen för att hitta balans i livet. En önskan att jobba mer med sig själv och därigenom kunna hjälpa andra blev starten på en två års utbildning på Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar i Malmö.

Han arbetar utifrån ett helhetsperspektiv avseende hälsa, med fokus på samtal och orsakssamband i vardagen som leder till obalans och smärta i rörelseapparaten. Petter sätter dig i fokus för att hjälpa dig med din personliga utveckling till en smärtfri vardag.

Utifrån din behovsanalys baserad på ortopediska tester i rörelseapparaten erbjuds svensk klassisk massage, avslappningsmassage, deep tissue-massage, triggerpunktsbehandling, terapeutisk muskeltöjning, lotorpsmassage, fibromassage, coaching samt träningsövningar.

Petter är även FRISK-licensierad personlig tränare och kan hjälpa dig sätta ihop ett träningsprogram. Han utbildar även som dykinstruktör inom PADI med fokus på att hjälpa dykare hitta sin optimala andningsförmåga under ytan.

Petter innehar patientförsäkring, är godkänd för F-skatt och momsregistrerad.

Varmt välkommen!

Boka massagetid hos Petter

Tidbokning

Helahuma CRC och Holmgatan

Här bokar du massagetid hos oss på CRC eller Holmgatan:

Boka tid

Helahuma massage logotype