Om Per Bankemo

Medicinsk massageterapeut Per BankemoJag är diplomerad medicinsk massageterapeut utbildad vid Hälsoteket 2008 och Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage.

Jag utför svensk klassisk massage i både behandlande (vid t.ex. muskelknutor eller ischiasbesvär) och avslappnande syfte (vid t.ex. tentastress). Massagen kombinerar jag med neuromuskulära behandlingstekniker som PNF (proprioceptiv neuromuskulär facilitering) för muskeltöjning och PRT (positionell relaxationsteknik) för behandling av muskelspänningar, triggerpunkter och stelhet.

För ett antal år sedan studerade jag matematik och fysik vid Lunds universitet. Samtidigt körde jag taxi och färdtjänst för att finansiera studierna. Det var då jag insåg att min framtid låg mer i att jobba med och hjälpa människor. Sagt och gjort, 2007 fick jag höra om en helgkurs i massage. Efter att jag gått den insåg jag att det var just massage jag ville jobba med och sökte mig till Hälsoteket i Malmö. Där blev jag en utbildad, certifierad och diplomerad massageterapeut.

Under åren sedan min utbildning har jag haft samarbeten med flera företag i Malmö och Lund där jag masserat deras anställda. 2014 började jag hyra in mig hos Gerdahallen i Lund, där jag nu jobbar tre dagar i veckan. Med åren har mitt fokus förflyttats mer och mer från företagstjänster till att vara tillgänglig för privatpersoner på ställen som just Gerdahallen och nu även här på Helahuma.

När jag inte knådar mina kunder och drar torra skämt så är jag gärna ute och vandrar och orienterar i naturen. Jag har upplevt allt ifrån fjällvärlden i norr via Skånes gröna slätter till Skottlands och Österrikes berg och dalar. Det är i naturen jag hämtar energi för att kunna hjälpa mina kunder ännu mer, så - när får jag hjälpa dig?

Jag innehar patientförsäkring och är godkänd för F-skatt.

Varmt välkommen!

Boka massagetid hos Per på CRC

Tidbokning

Helahuma CRC och Holmgatan

Här bokar du massagetid hos oss på CRC eller Holmgatan:

Boka tid

Helahuma massage logotype