Mottagning

Clinical Research Centre (CRC),
i källarplan

Jan Waldenströms gata 35, SUS Malmö (klicka för karta)

Måndag & torsdag
Wendy Chen

Måndag, onsdag, fredag
Magnus Hjerpe

Tisdag-fredag
Sara Johansson

Måndag-fredag, varierar
Mike Martinsson

Måndag-fredag, varierar
Marie Tånnander

Av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör logotype

Certifierade massörer

Branschrådet Medicinsk Massageterapi logotype

Medlemmar i Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi

samt innehar patientförsäkring

Om Mike Martinsson

Medicinsk Massageterapeut Mike MartinssonJag är av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör och Diplomerad Medicinsk Massageterapeut, utbildad på KomplementärMedicinska Högskolan i Staffanstorp.

Född 1990 och omgiven av teknologisk utveckling, blev datorn lätt ett intresse för mig under ungdomen, men mitt verkliga intresse fanns i fysisk aktivitet och utvecklingen av mina egna fysiska förmågor.

Efter avslutad militärtjänst fick jag insikt i hur många människor som fick skador från påfrestningar av sina arbeten och jag bestämde mig för att jag ville hjälpa dessa människor.

Genom att utbilda mig till medicinsk massageterapeut har min förståelse för kroppen utvecklats och sambanden mellan aktiviteter och skador blivit tydligare och jag har flera manuella verktyg för att hjälpa med att underlätta smärta och stress för behövande individer.

I arbetet med människor finns det alltid mer att lära sig och efter tre års yrkesverksamhet ville jag hitta nya sätt att hjälpa människor, utveckla min kunskap och bredda min horisont, så jag påbörjade min utbildning till att bli arbetsterapeut, vilken jag nu är halvvägs igenom och som givit mig nya perspektiv på människan och det som hen gör.

Mitt mål är att människor som träffar mig ska må bra när vi skiljs åt, vare sig detta är i privat sammanhang eller i arbete.

Jag innehar patientförsäkring och är godkänd för F-skatt.

Varmt välkommen!

Boka massagetid hos Mike på CRC

Tidbokning

Clinical Research Centre (CRC)

Här bokar du massagetid hos oss på CRC, mån-fre:

Boka tid

Helahuma massage logotype