Om Ann-Charlotte Nyblom

massor ann charlotte nyblomJag är Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage och utbildad till medicinsk massageterapeut vid Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar.

Jag ger massagebehandlingar som går på djupet, men utför även massage i avslappningssyfte.

Behandlingarna bygger på klassisk svensk massage. Med den som grund ger jag även fibromassage, som är en mjukare form av massage lämplig vid reumatiska besvär, och massage enligt metoden Lotorp som har visat sig vara verksamt vid andningsbesvär och stel bröstkorg.

Jag kan även ge lymfmassage, för svullnader som beror på ett kärvande lymfsystem.

Jag vet själv hur välgörande massage kan vara då jag tidigare tillbringat tjugo arbetsår bakom en dator, och jag känner väl till de besvär som kan uppstå vid långvarigt statiskt arbete framför en skärm. Då jobbade jag med text, layout och webbpubliceringar på en dagstidning men jag har även varit guide med ansvar för studiebesök.

Vid sidan om hade jag en liten gård i Småland där jag bland annat odlade potatis och födde upp allmogefår och linderödssvin. Mitt intresse för ekologisk odling får jag numera utlopp för på en odlingslott här i Malmö, där jag provar att odla olika grönsaker varje år men även har satt bärbuskar och fruktträd så att jag kan safta och sylta.

Möta människor och lyfta fram andras berättelser som goda förebilder var länge en av mina drivkrafter. Nu har det blivit viktigare att hjälpa andra till ett smärtfriare liv och att sprida kunskap om vad det är som bidrar till hälsa. Att se en kund lämna massagebänken med en känsla av att muskelspänningarna släpper gör mig genuint glad. Bokar du en massage hos mig kan jag även ge råd om träning av specifika muskler och föreslå stretchövningar om det finns behov av det. Alla behandlingar individanpassas.

Jag innehar patientförsäkring och är godkänd för F-skatt.

Välkommen att boka tid.

 

Boka massagetid hos Ann-Charlotte på CRC

Tidbokning

Helahuma CRC och Holmgatan

Här bokar du massagetid hos oss på CRC eller Holmgatan:

Boka tid

Helahuma massage logotype