Vi tackar Cecilia och välkomnar Sara och Tomo

Cecilia Jonsson, medicinsk massageterapeut, har haft mottagning hos oss på Helahuma CRC sedan 2013. Nu har Cecilia startat en egen mottagning och slutar därför att jobba hos Helahuma. Vi tackar Cecilia för tre års samarbete! Här är en hälsning från Cecilia:

Medicinsk massageterapeut Cecilia Jonsson”Hej kära kunder!

Anledningen till att jag byter mottagning är att jag har fått ett riktigt bra erbjudande i rätt riktning för mig och mitt företag. Nu har jag möjlighet att börja stå mer på egna ben.

Min nya lokal är precis i närheten av sjukhusområdet på adressen Carl Gustafs väg 38, alltså mitt emot akuten, tvärs över gatan innanför den stora blåa dörren i hörnet (motsatta hörnet i förhållande till Swedbank).

Mitt mobilnummer är detsamma, 0723114957.

Med detta säger jag tack och hej för mig och hoppas att ni har trivts bra hos mig! Hoppas vi ses!

Med vänliga hälsningar,
Cecilia”

För att kunna fortsätta erbjuda lika mycket massageterapi har Helahuma nu anlitat medicinsk massageterapeut Sara Johansson, som kommer att ha mottagning på CRC onsdagar, torsdagar och fredagar, precis som Cecilia hade.

Dessutom anlitar vi en legitimerad sjukgymnast som heter Tomo Majkic. Tomo har 25 års yrkeserfarenhet och ger manuell behandling med bl.a. massage och akupunktur. Tomo har nu mottagning på CRC onsdagar och fredagar.

Vi på Helahuma önskar våra nya kollegor hjärtligt välkomna!

Här följer en hälsning från Tomo:

Legitimerad sjukgymnast Tomo Majkic”Hej alla!

Det är med stor glädje som vi, Sara och Tomo, blir en del av Helahuma-teamet fr.o.m. november 2016.

Sara, som är en duktig massageterapeut, efterträder Cecilia och jag, Tomo, som är legitimerad sjukgymnast, är helt ny teammedlem. Mer om oss kan du läsa i våra presentationer.

Vi lovar att göra vårt bästa för att bibehålla den höga kvalitet och engagemang som finns hos Helahumas medarbetare.

Varmt välkommen på massage och fysioterapi hos oss!

Med vänliga hälsningar,
Tomo Majkic”

Här är Saras hälsning:

Medicinsk massageterapeut Sara Johansson”Mitt namn är Sara och jag är medicinsk massageterapeut (MMT).

Som ungdom tränade jag för hårt och upplevde med tiden en ökad stelhet och smärta i kroppen. När smärtan började sitta i hela dagar och påverka sömnen tänkte jag: “Såhär kan jag inte ha det. Jag måste ha hjälp, men vart ska jag vända mig? Jag vet inte varför eller vad som gör att jag har ont.”

Därefter upptäckte jag genom en vän att massage hjälpte mot det onda. Då bestämde jag mig för att jag ville hjälpa andra att börja må bra igen och slippa leva med smärta. Därför utbildade jag mig till MMT och jobbar nu med just det.

Jag ser fram emot att hjälpa dig må bättre som en del av Helahuma-teamet!

Varmt välkommen!

Med vänliga hälsningar,
Sara Johansson”

Här kan du läsa mer om Sara.