Vi tackar Cecilia och välkomnar Network-kiropraktor Marie Tånnander

Tack Cecilia

Medicinsk massageterapeut Cecilia Jonsson

Cecilia Jonsson

Vi har haft glädjen att ha Cecilia Jonsson hos oss ytterligare ett par månader under våren och sommaren. Nu flyttar Cecilia utomlands och vi önskar henne allt gott. Här kommer Cecilias hälsning till dig som har varit på massagebehandling hos henne:

Hej alla kära kunder!

Jag vill tacka för alla gånger ni kommit till mig för att ni behövt min hjälp.

Ni har gett mig all erfarenhet jag har i fickan när det kommer till min huvudutbildning som medicinsk massageterapeut.

Ni ska veta att ni har gett mig minst lika mycket som jag har gett er.

Jag är på väg att flytta utomlands till Oman och jag kommer bära med mig alla goda samtal och härliga minnen från alla behandlingar, även om jag de flesta gångerna har gett er en del smärta 😉

Jag är helt hundra på att ni kommer bli minst lika nöjda med mina underbara kollegor på Helahuma.

Jag vill samtidigt tacka Magnus som trodde på mig som massageterapeut redan från början som nykomling från Komplmentärmedicinska högskolan. Hade inte nått hit utan dig!

Tack för allt och jag kommer tänka på er alla!

Ta hand om varandra och glöm inte stretcherna nu 😉

Med varma vänliga hälsningar Cecilia

Välkommen Marie, kiropraktor specialiserad i Network Spinal Analysis

Leg kiropraktor Marie TånnanderNu expanderar vi verksamheten med en ny möjlighet till ökat välbefinnande, kroppskännedom och livskvalité.

Marie Tånnander, legitimerad kiropraktor, finns redan nu på plats på CRC (Clinical Research Center), Jan Waldenströms gata 35 i Malmö på tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Marie tog sin examen 2013 som Doctor of Chiropractic efter 5 års studier vid Life University, som är världens största kiropraktoruniversitet och ligger utanför Atlanta, Georgia, USA.

Marie har i grunden en traditionell kiropraktorutbildning och har sedan utbildningens start specialiserat sig i Network Spinal Analysis – en kiropraktisk applikation skapad och utvecklad av Dr. Donny Epstein.

Network Spinal Analysis, eller Network-kiropraktik som vi kallar det, är en mjuk form av kiropraktik som bl.a. syftar till att minska spänningar och smärta i rygg och nervsystem och bidra till större lugn och ökat välbefinnande.

Marie har tidigare erbjudit Network-kiropraktik på Welledge i Stockholm och Helhetsakademin i Helsingborg.

Förutom att erbjuda Network-kiropraktik tar Marie också över ansvaret för verksamheten med massage, kiropraktik och akupunktur på CRC genom samarbete med Magnus Hjerpe (ägare av Helahuma).

Varmt välkommen att boka ditt nybesök hos Marie Tånnander här: kiropraktik.helahuma.se