Vi tackar Martin och välkomnar vår nye kiropraktor Thom

Martin Lundberg, som är både massageterapeut och legitimerad kiropraktor, har haft mottagning två dagar i veckan hos Helahuma på CRC sedan 2012. Samtidigt har han utvecklat sin egen verksamhet Kroppia och nu har det blivit dags för honom att fokusera mer på den. Därför slutar Martin tråkigt nog att jobba hos Helahuma, men du kan fortfarande besöka honom på hans egen mottagning.

Här är en hälsning från Martin:

Leg. kiropraktor Martin Lundberg

Leg. kiropraktor Martin Lundberg

”Hej Alla

Under flera år på Helahuma i CRC:s lokaler har jag fått möjlighet att träffa Dig och flera andra. Det har varit en stor glädje att få göra detta och det är förstås tråkigt att sluta. Istället kommer jag att börja jobba mer i min egen verksamhet Kroppia.

Självklart är du välkommen att fortsätta komma till mig på behandling. Du hittar mig på min mottagning på Holmgatan 4 vilken ligger nära Davidshallstorg. Precis som tidigare kan du boka online på www.kroppia.se.

Samtidigt vill jag passa på att presentera Helahumas nye kiropraktor Thom Dahlberg. Han har flera års yrkesvana och har en bred och gedigen utbildning.

Thom börjar på CRC den 20 januari och min sista dag på Helahuma blir den 14 januari.

Känner du att du behöver behandling är du varmt välkommen att söka oss båda.

God fortsättning på det nya året!

Bästa hälsningar,
Martin Lundberg”

Martins efterträdare som legitimerad kiropraktor hos Helahuma på CRC presenterar här sig själv:

Leg. kiropraktor Thom Dahlberg

Leg. kiropraktor Thom Dahlberg

”Mitt namn är Thom Dahlberg och jag är uppvuxen i Husie, Malmö. Efter en egen idrottsskada i USA blev jag hjälpt av en kiropraktor. Att läsa till kiropraktor blev därefter ett självklart val. Efter 5 års studier till kiropraktor i England flyttade jag tillbaka till Sverige och påbörjade min praktiktjänst på ett år. Jag har därefter flera års yrkeserfarenhet inom offentlig samt privat verksamhet.

Som f.d. elitgymnast och elittränare har jag ett stort intresse för idrottsskador och rehabilitering. Jag har vidareutbildat mig inom rehabiliteringsträning för både barn och ungdom.”

Varmt välkommen!

Av Magnus Hjerpe