Hittar du ingen tid för massage?

Inga lediga tider till massage

Hittar du inga lediga tider? Se lösningar nedan.

Som en del av er har märkt, kan det för närvarande vara svårare att hitta lediga tider för massage och kiropraktisk behandling hos oss.

Det beror på att oktober-december är de månader på året då de flesta massageterapeuter och kiropraktorer har som mest att göra, så även vi.

Varför?

Jo, dels för att många kommer på sent på året att de har friskvårdsbidrag kvar att använda, och dels märker vi av ett ökat behov av behandlingar just under den mörka och kalla tiden innan året närmar sig sitt slut.

Många spänner sig i höstrusket, drabbas av olika virus som kan ge värk i kroppen, samtidigt som många har mer att göra både på jobbet och privat.

Hur kan jag lättare få en tid då?

Lediga tider massage

Välj en kortare behandlingstid (se punkt 4 nedan), som här 30 min istället för 45 min som i bilden ovan

1. Vill du vara säker på att få en tid, boka gärna en tid i förväg (du kan alltid avboka 12 timmar innan).

2. Kika efter lediga tider samma dag, eller gå in och kika på nytt på den aktuella veckan du först kikat på, det händer att vi får avbokningar.

3. Prova någon av de andra terapeuterna, alla vi som arbetar på Helahuma, CRC, finns här för att hjälpa dig med dina besvär.

4. Prova en kortare behandling, så hittar du fler lediga tider. Vi vet hur gott det är med massage och att man kanske hellre vill ha en längre behandling när man väl tagit sig tid att komma till oss. Men vi kan skriva under på att det är bättre med 20 eller 30 minuter, än ingen behandling alls.

5. Boka på de andra ställen som vi finns på de dagar vi inte är på mottagningen på CRC. Dessa hittar du här:

Martin Lundberg och Cecilia Jonsson: www.kroppia.se
Fredrik Sandh: www.klassiskmassagemalmo.se
Ingrid Pehrson (Höör): www.brinkenmassageterapi.se

Varmt välkommen!

 

Av Ingrid Pehrson