En hälsning från Magnus Hjerpe som gör comeback på Helahuma CRC

Det är nu nästan exakt 10 år sedan jag startade verksamheten Helahuma massage på CRC, och ca 4,5 år sedan jag själv jobbade som massageterapeut på CRC. Sedan dess har jag främst fokuserat på mitt arbete som hypnosterapeut och samtidigt överlåtit ansvaret för Helahumas verksamhet på CRC.

Verksamheten på CRC ägs och drivs numera av leg. kiropraktor Marie Tånnander. Hon tar mycket väl hand om både kunder och kollegor och har gett hela verksamheten ett lyft med bl.a. ny, fin inredning i lokalerna. I och med överlåtandet har jag fått mer tid till min hypnosverksamhet som jag älskar, men samtidigt har jag börjat längta tillbaka till CRC, till att vara en del i gemenskapen med massagekunder och kollegor.

Så därför gör jag nu comeback som massageterapeut på CRC. Jag kommer precis som tidigare att erbjuda både avslappnande och mer mjukgörande massage med behandling av triggerpunkter.

Dessutom kommer jag nu också att erbjuda hypnosterapi på CRC. Hypnos i syfte att nå avslappning och minska stress eller vid rökavvänjning räknas som friskvård enligt Skatteverket. Andra problem som jag hjälper klienter med är bl.a. ångest, fobier, PTSD, nedstämdhet, sömnbesvär, dåligt självförtroende och låg självkänsla.

Jag ser med glädje fram emot att träffa både tidigare och nya kunder på CRC!

Vänliga hälsningar,
Magnus

Läs mer om Magnus