Hypnosterapi med Helahuma hypnos i Malmö eller via Skype

För dig som önskar uppgradera ditt liv

Boka tid för hypnosterapi/Coaching i Malmö eller via Skype/Zoom

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få en hypnosinspelning

Har du fastnat i negativa tankar, känslor och vanor? Vill du kunna känna mer lugn och glädje i livet?

Vanliga problem som klienter till mig kommer med är stress, oro, ångest, panikångest, fobier, PTSD, sömnsvårigheter, utmattning, prokrastinering, rökning, snusning, sockerberoende, alkoholproblem, sorg, nedstämdhet, dåligt självförtroende och låg självkänsla.

Med hypnos och hypnosterapi kan vi förändra känslor och trosföreställningar som kan ligga bakom symptom som dessa.

Hypnos är ett fullständigt naturligt tillstånd. Du befinner dig i ett mer eller mindre hypnotiskt tillstånd varje gång du dagdrömmer eller är på väg att somna, eller när du är uppslukad av en spännande bok eller film. Hypnos kan definieras som ett tillstånd av samtidig mental avslappning och fokuserad uppmärksamhet.

Genom hypnosterapin kan du lämna olika problem bakom dig och hitta ett stabilt lugn, en inre trygghet och mer glädje i livet. Du kan förbättra din förmåga att tillgodose både dina fysiska och känslomässiga behov. Du kan få mer energi, fokus och beslutsamhet att släppa eller lösa dina problem och förverkliga dina drömmar. Därmed uppgraderar du ditt liv.

Allt det här är möjligt att uppnå och det vill jag hjälpa dig med. Jag heter Magnus Hjerpe och är certifierad och diplomerad hypnosterapeut. Jag har utbildat mig hos Skandinaviska Akademin för Hypnotisörer & Hypnoterapeuter och Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnosterapi i Sverige samt Uncommon Knowledge i Storbritannien. Jag har även utbildat mig till livscoach hos Robbins-Madanes Training i USA. Sedan 2007 har jag hjälpt många människor att befria sig från olika problem och lyfta sina liv till en ny nivå.

Enligt min erfarenhet finns det känslomässiga orsaker till att vi fastnar i negativa mönster och när vi på djupet förstår att vi inte längre behöver dessa mönster kan vi släppa dem och börja förverkliga våra drömmar. Detta har jag upplevt gång på gång med mina klienter.

Vill du uppgradera ditt liv med hypnosterapi är du varmt välkommen att boka en tid.

Boka tid för hypnosterapi/Coaching i Malmö eller via Skype/Zoom

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få en hypnosinspelning